je-je jelovnik (od 22.3. do 26.3.)
ponedeljak:
doručak: časa soka (limun, grejp, jabuka)
ručak: 2 jabuke, dvopek
večera: 1 jaje, paradaiz, dvopek
utorak:
doručak: sok od grejpa, kava i dvopek
ručak: pljeskavica, špinat, suvo voće
večera: crna zemička, mladi sir, paradaiz
sreda:
doručak: sok od grejpa, kava i dvopek
ručak: mešana salata, jogurt, suvo voće
večera: crna zemička, mladi sir, jabuka
četvrtak:
doručak: sok od jabuke, kava i dvopek
ručak: riba, blitva, suvo voće
večera: crna zemička, mladi sir, paprika
petak:
doručak: sok od jabuke, kava i dvopek
ručak: piletina i mešano povrće
večera: 1 jaje, sir, kreker, kruška
*suvo voće kao desert i užina