26. tra 2010.

o ljubavi

Prosle su dve godine.
Ipak morala je doci do njega.. Citav zivot ga je cekala. I on nju. Dva tela - jedna dusa. Ubedjena je da joj je Bog kome se usrdno molila, poslao i njega.
Opet sveska iz trafike, dugo birana i slika i jedan broj na slici i sad je umesto njenog rodjendana isao taj broj i reci:
Koja je tvoja talasna duzina, koji su tvoji pogledi na svet?
Treci dan stize odgovor:
Tvoj stil tacno odgovara strogim principima ukusa mog -
Pocelo je.
Bez linija.
I sta da pise?
Da su se voleli, da je ispisala 3 sveske njihovih strasnih poruka, razmenili su i pisma i fotografije, ziveli za skori susret, a onda se on izgubio, kao propao u zemlju. Nesto je kvrcnulo. Pobegao je od ljubavi. Ona je ostala zbunjena, slomljena i od ljubavi i onog sto se desilo. Zasto? Zasto, pitala se, pa citav ga je zivot cekala, borila se, zivela da bi jednom volela i naisao je on, njena ljubav za koga je disala, o kome je pisala...
Zasto?

Posle je cula da se ozenio, poverovala je i svet joj se srusio, iako to njeno srce nije nikad prihvatilo, niti se nesto u njemu promenilo, kasnije je mislila da se to mozda nije ni desilo, ali svejedno, trik ili ne, otisao je i nikada se nije javio, ni odgovorio, ni objasnio. A ona ga jos ceka i voli.