23. tra 2010.

o komentarima

u prvoj farmi nije bilo bar ove vrste prepucavanja, samo je onaj jedan na pocetku morao skunuti onu kapu sa 4 s, izmedju ostalog jer se to gledalo u jos 4 zemlje koje imaju tv-pink, to da se ne zaboravi jer se i sad prenosi u te 4 zemlje, ko se jos bavi u svetu ovom mrznjom i ratuje u evropi, pa sad je i na farmu dosao jedan mali i zapoceo tu pricu, a neko je lose procitan, neko ko ne priznaje nikakve nacije, i neopterecen je ni sa cim, pa ni i tim, njegov smeh se namerno pogresno tumaci da bi se neko nasao kao neki neprijatelj, ona prva strana ne funkcionise bez druge, pa makar je izmislili, zamislite se vi koji se prepoznajete u nekoj od tih strana jeste li na pravoj? hocete jos mrznje, rata i krvi? pa zar nije dosta, ne kaze se tek tako da smo lud narod.


- ima li kraja glupostima ovog ofarbanog coveculjka?
- Ne, nema kraja glupostima malog coveka. Veliki prijatelj Saleta Popovica ima jos ideja. Njemu stvarno niko nije objasnio kome se poklanja ves u zivotu. I jos kaze vodice snimatelja sa sobom kad im bude poneo ponude. Koliko niskosti. Prvi snimak svakoga jutra -Milos u kuhinji "cisti" i tracari, sinoc zurka - Milos malo otpeva neku svoju Seeeembeeeerijooooo i vec trazi koga ce da velica, prijatelju moj, djete moje, mile lale... pa treba njemu pripremiti teren za petak, da dobije sto manje stapica. Sa Zoricom sve super ovih dana, Zoko, Zoko... ona se zena iskreno uplasila za njegovo zdravlje a on sinoc odmah pita Minu da li misli da je Firci nagovoren (od Zorice) da je uzme za slugu?! Pa covek ne zna da ima zivota i posle farme. FUJ!!!
- ovakvi su nam zemlju upropastili
- U pravu si. Najviše je ponižena uspomena na Novi Val, osamdesete, zlatne godine ex Yu rocka. Pink zna šta radi. Izabrao je očajnike, konfliktne, frikove i nakaze (osim Mace naravno). SVE ZA PARE: "Prvi poljubac davno zaaaaaboooravljen..." Sviraju se dairice, prodaju ideali.
- farma kao i veliki brat i slicni realitii su sami po sebi degradirajuci po coveka, ali nazalost prikazuju se svuda u svetu, pa i kod nas, a mi kao najveci bednici, nemajuci svoj zivot i svoja posla gledamo sta ti zatocenici dobrovoljnog logora rade 24 sata. ko je jadniji, mi ili oni?
hajde sto to gledaju penzioneri i domacice, em im dosadno, em im zivot i prosao, ali zasto se mladi hrane ovim i jos pale na te zatocenike. ovo se treba gledati samo kao experiment nad ljudima, a ne paliti ni zasto, a najmanje na nekoj nacionalnoj osnovi, jer ce to onda zaista postati logor!?
milos je kreatura koju ovaj realiti otkriva, gazda, pa sluga, gazda, pa sluga i tera dalje bez imalo ponosa, jer farma takve jos vise deformise, nista bolje ne prolaze ni mladji, oni ce se ovde u trci za nazovi karijerom i natpisima u zutoj stampi pretvoriti u kich proizvode najnize vrste, made in grand!
ovo treba gledati, proceniti, i zabraniti!
ali cisto sumnjam, ovo je inkubator u kome ce se ovakve i slicne pojave, samo namnoziti.
estrada, ali to je slika onog koji strada, pa se za slamku na farmi hvata, bilo da ucestvuje ili gleda, BEDA-BEDA!

- Hvala "pazi" na preciznoj i vrednoj analizi. A ja bih još jednom u ime svih nas i zbog nepažnje i gramzivosti tzv. "urbanog" FARMERA ponovio:
Izvinjavam se Koji, Milanu, Giletu, Divljanu, Canetu i celoj sceni osamdesetih na ovom nesramnom dovodjenu vaše zlatne epohe u ovaj estradni, dno dna GRAND kontekst.
- svi bi im ljubili redom dupe da se sa nima nalazite na farmi. vasi komentari su neiskreni
- pazi 'anonymus' ne znas ko stoji iza kojih reci, pa i sam si anonimus, a sto bi neko govorio nesto sto ne misli, kao mislis svi bi se prodali, upravu si za vecinu, pazi, malo je uvek onih koji ne bi, ali pazi, zato sto ih je malo, oni su veliki, a to da li postoje takvi, sad ih ne vidis, nemoguce ih je videti, takvo vreme, tranzicija, koliko god ona trajala i sve trunulo, ostace upravo oni koji su bili u manjini...
- Bravo "pazi". Tako ponekad dodju teška vremena. Nadam se da nisi ničiji fan, pogotovo ne one tzv. "urbane" ekipe. Draži su mi, kad sam toliko jadan da to gledam - ruralni.
- pazi-m 'bora' da se ni komentarisanjem ne zarazim od doticnih, a kamo li da fanujem za bilo koga od njih, nema mi tu niko ni drazi, ni mrzi, bilo bi sazanjenja najvise, ali kad pocnes nekog da sazaljevas, bolje da se sazalis nad samim sobom!
*(o5 sam malo 'pazila' jednim okom na farmu, a jednim na jedan forum)